top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

HOROSKOP

Prognoza za period od
1. 3. 2018. do 31. 3. 2018.

Piše: Dušica Jovanovićastrolog

Lajza Mineli, glumica i pevačica,
12. marta proslaviće 72. rođendan

OVAN 21. mart - 19. april

 

Ljubav: Pruža vam se mogućnost da poboljšate svoj odnos sa partnerom. Ukazaće vam se prilika da za vikend negde otputujete i posvetite vreme samo jedno drugom. Zajednički planovi počeće da vam se ostvaruju. Otkrićete koliko ste potrebni svom partneru i umećete da uzvratite na lep način. Slobodni Ovnovi mogli bi da se zaljube već početkom meseca. Možda će delovati da je vaša simpatija stidljiva, ali već sredinom meseca između vas dvoje razbuktaće se strasti.

Posao: Postaćete efikasniji u organizovanju radnih zadataka. Uspeh ćete postizati kroz korišćenje novih tehnologija i modernizaciju vašeg radnog mesta. U drugoj polovini marta izbegavajte rizične poteze, posebno 24. u mesecu, kada će Venera praviti kvadrat sa Plutonom. Nezaposleni Ovnovi lako će moći da dobiju novi posao, čak i da pokrenu sopstveni.

Zdravlje: Dobro i stabilno zdravlje. Bićete u pokretu i fizički aktivniji nego obično, a imaćete potrebu da odlaziti na duže šetnje ili džoging.

BIK 20. аpril - 20. maj

 

Ljubav: Očekuje vas više zabave i lepih trenutaka u odnosima sa partnerom, što će vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Bićete zainteresovani da se više družite i viđate sa zajedničkim prijateljima. Ako ste slobodni, bićete nemirni i skloni nestalnom ponašanju, pa ćete propustiti priliku da uđete u emotivnu vezu sa osobom koja vam se dopada.

Posao: Početak meseca donosi srećne okolnosti koje će vas staviti u središte interesovanja javnosti i poboljšati odnose sa poslovnim partnerima. U trećoj dekadi marta čuvate se intriga u koje će neko pokušati da vas uvuče i tako kompromituje vaš položaj. U vezi sa finansijama, početak meseca biće povoljan i to će vam doneti dobitke kroz poslove koji se tiču velikih investicija, javnih službi i svega što je u vezi sa lepotom, dizajnom i enterijerom.

Zdravlje: Problemi sa bubrezima, urogenitalnim traktom i slabijom cirkulacijom. Izbegavajte preterane fizičke napore i više se odmarajte.

BLIZANCI 21. maj - 20. jun

 

Ljubav: Početkom marta moguće su nesuglasice i prepirka sa partnerom. Srećom, bićete otvoreni za kompromis. Neophodno je da se pozabavite nečim što već duže vreme odlažete u emotivnoj vezi. Ako ste slobodni, može vam se dogoditi da se zaljubite na samom početku marta. Biće to osoba koju poznajete iz zajedničkog društva, a s kojom ste ranije bili u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete nove zajedničke teme i doživeti jedno drugo privlačnim.

Posao: U prvoj dekadi marta ostvarićete odličan kontakt sa klijentima, a uspeh očekuje sve Blizance koji se bave uslugama, zdravstvom, obezbeđenjem i bankarstvom. Od 9. marta Jupiter će krenuti retrogradno, što vas upozorava da ne započinjete ništa novo na poslovnom planu, nego da se posvetite zaostalim obavezama. Merkur, vaš vladar, krenuće retrogradno od 23. marta i to vam donosi teškoće na polju saradnje.

Zdravlje: Početkom meseca pripazite se povreda. U drugoj polovini marta osetićete pojačanu potrebu za fizičkim vežbama i kretanjem.

RAK 21. јun - 22. јul

 

Ljubav: Predložite partneru zajedničke aktivnosti koje bi vam ispunile vreme i ubrzale ostvarenje zajedničkih ciljeva. Očekuje vas više stabilnosti u vezi jer ćete sve vreme posvetiti aktivnostima koje su vas privukle jedno drugom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Provešćete nekoliko lepih i uzbudljivih dana zajedno, ali to neće dugo potrajati.  

Posao: U prvoj dekadi ovog meseca osećaćete napetosti u odnosima sa nadređenima i to bi moglo da vam donese gubitke. Ako ne budete pažljivi, vašu nepromišljenost mogao bi da iskoristi neko ko nije dobronameran. Čuvajte se zamki konkurencije i ogovaranja. Krajem druge dekade marta ostvarićete napredak u razvoju grupnih projekata, a vaši napori na polju sopstvenih delatnosti postaće zapaženiji.

Zdravlje: Mogući su upalni procesi izazvani virusnim infekcijama. Budite pažljivi u rukovanju oštrim predmetima kako se ne biste povredili.

LAV 23. јul - 22. аvgust

 

Ljubav: Sa partnerom ćete se posvetiti sređivanju zajedničkog životnog prostora. Više vremena provodićete u svom domu i okruženi članovima porodice. To će se pozitivno odraziti i na vaše odnose sa voljenom osobom. Od 11. do 13. marta Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, što će dovesti do zahlađenja odnosa sa partnerom. Lavovi koji nisu u vezi, mogu da očekuju susret sa osobom koja je drugačija od većine ljudi koje poznaju.

Posao: Bićete u mogućnosti da učestvujete na sajmovima i seminarima, kao i da dobijete nove sertifikate koji će vam doneti više uspeha u poslovanju. Venera 7. marta ulazi u znak Ovna gde je u izgonu i slaba, što će se odraziti na vaš posao kroz otežane kontakte sa osobama od autoriteta i klijentima. Treća dekada marta od vas će zahtevati dodatne napore kako biste ostvarili planirano.

Zdravlje: Izbegavate predugo sedenje. Kontrolišite krvni pritisak, posebno u slučaju kada dođe do naglih vremenskih promena.

DEVICA 23. аvgust - 22. septembar

 

Ljubav: Vaši odnosi sa voljenom osobom biće ispunjeni skladom i razumevanjem u prvoj dekadi marta. Više vremena provodićete zajedno i jedno drugome pružati iskrene emocije i podršku. Prijaće vam da izlazite na mesta za zabavu. Slobodnim Devicama ukazaće se prilika da započnu ozbiljnu vezu na duže staze. Vi sami dovoljno ste praktični, pa će vam više odgovarati neko ko će umeti da vas nasmeje.  

Posao: Postići ćete povoljne dogovore u vezi sa razvojem aktuelnih planova. Kroz kreativne ideje i odlučne poteze, doći ćete do potrebnih sredstava koja će vam obezbediti da ne uđete u gubitke. U trećoj dekadi marta moguć je početak nove saradnje i uspeh u oblastima trgovine modnom konfekcijom i kozmetikom. Od 13. marta očekuju vas povećani troškovi koji će znatno umanjiti saldo na vašem računu.

Zdravlje: Vaše opšte zdravstveno stanje biće osetljivo tokom marta. Imunitet će vam biti oslabljen, pa su moguće prolazne virusne infekcije, kao i prehlada.

VAGA 23. septembar - 22. oktobar

 

Ljubav: Pokazaćete voljenoj osobi koliko cenite neke njene osobine i u kojoj meri vam znači to što vam pomaže da bolje shvatite sebe. Partner će s radošću prihvatiti vaše znake pažnje, ali će očekivati i uzvratnu reakciju. Ako ste slobodni, privući će vas neko ko vam signalizira da mu se dopadate. Jedan vaš poznanik objasniće vam da se radi o nekom ko je duže vreme zaljubljen u vas, ali nema dovoljno hrabrosti da vam priđe. Ipak, nešto će vas sprečavati da započnete vezu.

Posao: Imaćete snažnu inspiraciju da s lakoćom sprovedete u delo radne zadatke i načinite kreativni proboj ako se bavite poslovima gde se od vas traži maštovitost ili sposobnost da druge animirate. U trećoj dekadi marta iz neočekivanih izvora snaći će vas blokade koje mogu biti finansijskog i administrativnog tipa, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih radnih zadataka.

Zdravlje: Slabosti su moguće u vezi sa cirkulacijom i hormonima. Potrebno vam je više kretanja i boravka na svežem vazduhu.

JARAC 22. decembar - 19. januar

 

Ljubav: Potrudite se da ispunite obećanje koje ste dali voljenoj osobi u vezi sa ulepšavanjem zajedničkog doma. Neophodno je da se ozbiljno prihvatite svojih obaveza u porodičnom životu. To će od vas zahtevati više napora i dosta prilagođavanja, ali će na kraju marta dovesti do poboljšanja odnosa sa najbližim osobama. Slobodni pripadnici ovog znaka upoznaće zahtevnu osobu sa visokim kriterijumima kada su emocije u pitanju, koja će vas staviti na probu. To će učiniti tako da ne primetite da vas isprobava.  

Posao: Imaćete dosta uspeha u poslovnim pregovorima. Jedino je važno da pazite da se pregovori odvijaju iza zatvorenih vrata i samo sa osobama od poverenja, jer je moguće da će neko pokušati da vam nanese štetu. Na polju novca očekuju vas teškoće, slabiji promet i priliv finansija. Nećete umeti dobro da procenite svoje poteze po pitanju troškova i ulaganja.

Zdravlje: Mogući problem izazvani stresom, zato bi bilo dobro da se što više odmarate i opuštate.

VODOLIJA  20. januar - 18. februar

 

Ljubav:  Uvidećete šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao voljenim i podržanim s vaše strane. Potrudićete se da to pružite, što će vam biti uzvraćeno prijatnim iznenađenjem. To će vam omogućiti bolji sklad u vezi i više radosti. U prvoj dekadi marta, slobodne Vodolije očekuje  poznanstvo sa osobom koja je drugačija od većine onih koje poznajete. Prepoznaće nešto što vam je blisko. Međutim, još je rano za vezu. Budite strpljivi.

Posao: Početak marta donosi vam nesuglasice sa saradnicima oko načina realizacije aktuelnih zadataka. Potrebno je da pažljivo pristupite dogovorima, a ukoliko budete nepromišljeni i brzopleti, čekaju vas nove teškoće. Vaši saradnici biće skloni da često menjaju stavove i mišljenja, zbog toga će vam trebati dosta snage i strpljenja u poslovnim pregovorima.

Zdravlje: Tokom prve polovine marta mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, zato izbegavajte duži boravak na vetru i kiši.

ŠKORPIJA 23. oktobar - 21. novembar

 

Ljubav: Voljenoj osobi pružaćete iskrene emocije i umećete da unesete više radosti, smeha i zabave u vašu emotivnu vezu. U drugoj polovini marta nailazićete na nesuglasice i suprotstavljena mišljenja sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko međusobnih predloga i zajedničkih planova. Jedno drugom tvrdoglavo ćete nametati sopstvena rešenja. Izbegavajte svađu.

Posao: Očekuje vas mogućnost da započnete jedan novi projekat koji se odnosi na uslužne delatnosti, a povezan je sa zabavom, ugostiteljstvom i kreativnošću. Osim ovoga, imaćete više uspeha i kada je reč o prilivu novih klijenata, ako se bavite zdravstvom. Veća zarada očekuje Škorpije koje se bave investicijama, bankarstvom i platnim prometom. Druga polovina meseca nije vam finansijski naklonjena, pa zato izbegavajte veće troškove i zaduživanja.

Zdravlje: Prva dekada marta donosi vam nestabilno zdravlje i podložnost upalama, virusnim infekcijama, pa čak i povredama.

STRELAC 22. novembar - 21. decembar

 

Ljubav: Ako ste u vezi, početak marta donosi prepirke i nesuglasice sa partnerom u vezi sitnica koje se gomilaju. Vreme je da ih počnete rešavati kako vam ne bi unele pometnju i stvarale pojačanu napetost u vezi. Slobodni Strelčevi početkom marta mogli bi da upoznaju osobu koja je komunikativna, zabavna i inteligentna. Međutim, saznaćete da je vaša simpatija tek izašla iz duže veze i još pati za bivšim partnerom. Potrebno vam je strpljenje.

Posao: Očekuje vas dinamičan početak meseca koji će vam doneti nesuglasice sa nadređenima. Ponašaćete se brzopleto, što će dovesti do teškoća u poslu. Pozitivna strana ovih aspekata činiće vas prilagodljivim i snalažljivim, pa ćete uspeti da rešite neslaganja i u četiri oka sklopite važan ugovor koji će vam doneti dobru zaradu. Međutim, ipak budite pažljivi i štedljivi.

Zdravlje: U drugoj polovini marta bićete osetljivog zdravlja i skloni prehladama. Moguće su i alergijske reakcije na cvetanje.

RIBE 19. februar - 20. mart

 

Ljubav: Prolazne nesuglasice sa voljenom osobom imaćete na samom početku meseca. Merkur će 13. marta praviti kvadrat sa Saturnom, što će pojačati zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Biće vam potrebno da prihvatite više odgovornosti u vašoj vezi i izbegavate da se ponašate svojeglavo. Slobodne Ribe pomisliće da više nema romantičnih osoba, ali će ih razuveriti neko koga će odmah prepoznati kao srodnu dušu. Najzad će im se nakon mnogo vremena pružiti prilika da s nekim uživaju u romantičnim izlascima.

Posao: Početkom marta očekuje vas mogućnost za stručno usavršavanje, poseta sajmovima, seminarima. Međutim, nailazićete na nesuglasice sa nadređenima, pa ne bi valjalo da se ponašate svojeglavo. Na polju novca, početkom marta izbegavajte nepromišljene i ishitrene troškove.

Zdravlje: Više se krećite i izbegavajte stresne okolnosti. U drugoj polovni marta bićete osetljivijeg zdravlja, pa su moguće reumatske smetnje.

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svojim prijateljima

Br. 3 · 28. februar 2018.

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2018 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page