top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

CELEBRITY

Br. 4 · 25. maj 2018.

Otvoreno o svojim psihičkim problemima

Stalno sam zabrinut

Rajan Rejnolds:

Neposredno pred nedavnu premijeru filma Deadpool 2, slavni holivudski glumac priznao je da od kada zna za sebe ima problem sa nervozom i strahovima, te da već dugo pokušava da se izbori s anksioznošću

Piše: Maja Jovanović
Foto: Image.net

Prethodnog meseca američki glumac Rajan Rejnolds često je gostovao na stranicama svetske štampe zbog navodnih problema s kojima se suočava. Nekoliko nedelja pre toga, spekulisalo se da u njegovom braku sa tridesetogodišnjom koleginicom Blejk Lajvli ne cvetaju ruže, a onda su pojedini mediji objavili da se slavni holivudski par razvodi.

 

,,Kada postoje velika očekivanja, mozak ih percipira kao opasnost”, objasnio je Rejnolds i dodao da mu pored supruge, u borbi protiv anksioznosti dosta pomažu pozitivne misli i saveti stručnjaka za meditaciju

Blejk Lajvli

- Mi se nikada nećemo razići, ona će uvek biti moja mama, bez obzira na to koliko trave puši sa svojim prijateljima – našalio se Rejnolds na svom Tviter profilu početkom aprila i na taj način svima stavio do znanja da je s njihovim brakom sve u najboljem redu.

 

Međutim, samo mesec dana nakon toga, početkom maja, Rajan Rejnolds priznao je da u njegovom privatnom životu nije sve dobro. I to prilično dugo. Brak sa suprugom Blejk je stabilan, porodični život harmoničan, ali Rajan je otkrio nešto o čemu je dugo ćutao nastojeći da ne naruši sliku srećne holivudske zvezde.


- Oduvek sam bio anksiozan. Stalno sam zabrinut zbog nečega, što nije nimalo jednostavno – otkrio je on u razgovoru za New York Tmes i objasnio kako ne uspeva da se izbori sa svim strahovima koji ga često obuzimaju. Četrdesetjednogodišnji glumac otkrio je u razgovoru da je pre dve godine bio u izuzetno teškom psihičkom stanju. Naime, nakon što je 2016. završio snimanje filma Deadpool u kojem je igrao glavnu ulogu , Rajan je doživeo nervni slom i napade panike koji su rezultirali nesanicom.


Nastojeći da pojasni da čak i naizgled bezazlene pojave kod njega izazivaju bojazan i tenziju, priznao je da je svestan velikih očekivanja koja ljudi imaju od filma Deadpool 2, koji je premijerno prikazan 12. maja, te da strahuje da ne izneveri publiku.


- Kada postoje velika očekivanja, mozak ih percipira kao opasnost – rekao je on i dodao da mu pored supruge, u borbi protiv anksioznosti dosta pomažu pozitivne misli i saveti stručnjaka za meditaciju.


- Moji fanovi često su razočarani kada upoznaju ovu neverovatno dosadnu verziju tipa koji je izgledao kao njihov junak – objasnio je Rejnolds i naglasio da mu je supruga Blejk Lajvli mnogo pomogla da se uspešnije nosi sa stresom. Njih dvoje venčali su se na tajnoj ceremoniji u septembru 2012. U decembru 2014. dobili su ćerkicu Džejms, a dve godine nakon toga i mlađu naslednicu Ines.  C

 

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svojim prijateljima

Br. 4 · 25. maj 2018.

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2018 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page