top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

CELEBRITY MOZAIK

Pišu: Maja Jovanović, Jelena Kovačević

Aleksandar Radojičić
LJUBAV NA JAHORINI

Šarmantni mladi glumac Aleksandar Radojičić uživao je na snežnoj Jahorini sa svojom devojkom, manekenkom Cecom Živojinović.

 
S obzirom na to da su oboje ljubitelji zimskoh sportova, kada su se dogovarali za zajednički odmor, nije bilo dileme za odabir destinacije.


Jahorina im je, osim mogućnosti da uživaju u svim njenim čarima, omogućila i privatnost jer nije poput ostalih planina pristupačna medijima, kao što je to slučaj na Zlatiboru ili Kopaoniku.


Aleksandar i Ceca  su u veziskoro dve godine, ali za sada nisu javno govorili o svojim osećanjima i planovima za budućnost, naročito zbog toga što je glumac u procesu borbe za starateljstvo nad ćerkicom Ajom pa bi mu bilo koji drugi vid esksponiranja mogao da našteti.

Milica Gacin
ROĐENDANSKO SLAVLJE 

Voditeljka kviza Slagalica Milica Gacin proslavila je 49. rođendan u duhu rekapituliranja učinjenog i postignutog u dosadašnjem životu. Ono čime se popularna slavljenica može pohvaliti jeste zadovoljstvo kojim je ispunjena:


 - Sreću čine krupne stvari: zdravlje, porodica, dobri odnosi sa ljudina, ostvareni ciljevi. Otrcani stereotip o sitnicama koje nas, navodno, usrećuju, nije vredan pomena. Kada dođe rođendan, neminovno vršimo rekapitulaciju. Moja je danas. I dobro je, sve je dobro – poručila je voditeljka.


Milici su njene naslednice Hana i Katja centar sveta i motiv da svakim danom bude sve bolja majka i ostvarena žena.

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Foto: Elvis Nokić

Milica Dabović
NAKON POROĐAJA POVRATAK NA TEREN 

Košarkašica Milica Dabović prošle godine rešila je da okači dres o klin i napusti košarku. Posvetila se individualnom radu sa decom kroz svoj košarkaški kamp, a ubrzo su joj se u privatnom životu desile neke turbulentne stvari:raskid veridbe i pretpljeno fizičko i psihičko nasilje, a zatim i nova ljubav sa Vukom, s kojim je ostala u drugom stanju. Međutim, pred sam porođaj Milica je ostala sama pa je tako i naslednika Stefana  donelana svet bez podrške partnera.


Neplanirano je ostala samohrana majka, pa je zato odlučila da svom sinu pruži najbolju budućnost i da se više posveti sebi i porodici. Milica je najavila povratak profesionalnoj košarci i trenutno je u potrazi za  klubom.

Elton Džon
NASTUPA NA KRALJEVSKOM VENČANJU

Princ Hari i njegova verenica Megan Markl venčaće se u maju ove godine, a za ovako bitan događaj za kraljevsku porodicu, potrebne su detaljne i višemesečne pripreme. Megan je već u nekoliko situacija pokazala da je ne zanimaju mnogo kraljevski protokoli, već da ona svoje venčanje želi da organizuje prema sopstvenim pravilima i željama, a ne onako kako joj drugi sugerišu. Ipak, kada je reč o muzičkom delu programa, budući mladenci mogu biti veoma zadovoljni, s obzirom na to da će im jedna od najvećih zvezda prirediti pravi muzički štimung.


Naime, reč je o legendarnom Elton Džonu, koji je prijatelj kraljevske porodice, a pre svega  bio jeveoma blizak sa Harijevom majkom, tragično nastradalom princezom Dajanom. 

Neda Ukraden
BOL ZA MAJKOM NE PRESTAJE

Pop zvezdu Neda Ukraden 7. februara slomila je tuga kada se suočila sa gubitkom svoje majke Anđelije. Bolne vesti Nedu su zatekle na putu, pa je morala hitno da se vrati u Beograd.
- Svaki put otplačem kada vidim svoju majku koja je obolela od Alchajmerove bolesti i ne zna ko sam. Kad god je posetim veoma sam tužna, zato što je ona za mene ceo život živela i radila, a sada je teško bolesna. Ali, utešno je to što ne pati i nije svesna svog stanja. Uradila sam sve da joj ostatak života učinim koliko je to moguće prijatnijim – govorila je Neda ranije o ženi za koju je bila izuzetno vezana i za čiji se poslednji ispraćaj potrudila da bude onakav kakav dolikuje ljubavi kojom su njih dve bile vezane. Nakon sahrane, Neda ne prestaje da plače, a sve aktivnosti svela je na minimum.

Foto: Privatni album

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svojim prijateljima

Br. 3 · 28. februar 2018.

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2018 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page