top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

BEAUTY MOZAIK

Piše: Jelena Kovačević

TAJNA SEVERININOG FIT IZGLEDA

Iako će u aprilu proslaviti 46. rođendan, hrvatska pop pevačica Severina Kojić nije opterećena nadolazećim godinama, već nastoji da ih spremno dočeka i ponosno nosi. Zbog toga i živi u skladu sa zdravim navikama.


 - Volim da treniram, i to svakodnevno. Sve vežbe koje radim nisu na spravama, već na podu. Na taj način mišići ne jačaju, već se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gde, u kući, hotelskoj sobi ili prirodi – rekla je Severina otkrivajući tajnu svog izgleda. Ona je priznala da često gleda emisiju o fitnesu koreografkinje i saradnice hrvatske državne televizije Vesne Mimice i uz nju radi vežbe u stanu.

 
- Pored toga, svako jutro pešačim pola sata, obavezno jedem tri puta dnevno u razmacima od četiri sata i dva puta nedeljno idem u teretanu – dodala je pop zvezda.

​Foto: Privatna arhiva

PRVI BEAUTY HOTEL

Polovinom januara u samom srcu Pariza otvoren je prvi Beauty hotel na svetu, autentični naslednik čuvenog YSL Beauty Cluba – mesta posvećenog lepoti i muzici.  


U prostranoj dvorani ovog luksuznog zdanja našla se pop-up prodavnica koja je bila otvorena samo od 17. do 20. januara. Od samog ulaza do Beauty bara, od Drive-in do Powder Room prostorije, sve do drugog sprata, gosti su imali priliku da otkriju poslednje make-up novitete u različito inspirisanim prostorijama i uživaju u performansima uživo. 


Brojnim uglednim ličnostima i ostalim gostima, među kojima je bila i naša blogerka Dunja Jovanić, na otvaranju domaćica je bila Zoe Kravic, ambasadorka brenda YSL Beauty. U Black Opium klubu posvećenom ovom čuvenom mirisu, nastupili su di-džejevi Simi & Haze i Sebastian, kao i bend Hyphen Hyphen. 

Foto: Saywho / Jean Picon, Bertrand Rindoff Petroff

Foto: Logona

FLUID PROTIV ZNAKOVA UMORA

Prvi zraci sunca ni ovog proleća neće biti dovoljni da licu vrate svežinu i blistav ten. Iz Nemačke stiže inovacija i osveženje u vidu Logona fluida namenjenog protiv znakova umora. Ovaj lagani, brzoupijajući fluid sadrži vitamin C i bio-kofein, koji trenutno uklanjaju umor i tamne kolutove ispod očiju. Revolucija u nezi kože jeste i upotreba Kalpariane TM kompleksa iz  braon morskih algi koji intenzivno hidrira kožu, inhibira slobodne radikale i optimizuje ćelijsko disanje, čime pruža dodatnu energiju i podstiče detoksikaciju ćelija. Na najbolji način održava lipidni kompleks epiderma i aktivira sintezu hijaluronske kiseline, pa tako štiti depoe kolagena i elastina vraćajući koži čvrstinu. Lagana formulacija čini ga pogodnim i za muškarce. Preporučuje se da se koristi ujutru, odmah nakon čišćenja kože, a pre kreme za negu lica. 

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svojim prijateljima

Br. 3 · 28. februar 2018.

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2018 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page