top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

CELEBRITY

Br. 5 · 14. jun 2018.

Ikona dobrog muškog stila

Luis Hamilton:

Volim  eklektičnost
uz dosta samopouzdanja

Četvorostruki prvak Formule 1 koji je istančanim ukusom, kad je reč o odevanju, postao modni uzor mnogim muškarcima, govori o saradnji sa slavnim američkim dizajnerom Tomijem Hilfigerom i objašnjava šta ga inspiriše u osmišljavanju sopstvenog autfita 

Piše: Jelena Kovačević
Foto: Mikael Jansson

Jedan od najuspešnijih sportista današnjice, vozač Formule 1 Luis Hamilton, ne samo da suvereno vlada auto-stazama, već važi i za muškarca čiji prefinjen stil odevanja mnogim mladićima služi kao inspiracija. Pored zvanične titule svetskog prvaka Formule 1, ovaj tridesettrogodišnji Britanac može da se pohvali i nezvaničnim odličjem  modne ikone. Njegovo interesovanje za modu prevazilazi odevanje, jer je prisutno i u Luisovom ljubavnom životu. Naime, ovaj sportista koji je sada u vezi sa kanadskom manekenkom Vini Harlou i ranije je bio u dužim romansama, ali i kraćim avanturama sa devojkama koje su slavu stekle koračajući modnim pistama. 

,,Verujem u moć mode i inovacija koje slave individualnost i ruše konvencije, kao što to radi Tomi Hilfiger", kaže Hamilton

Ovaj uspešni sportista neverovatne harizme tokom poslednjih nekoliko godina bio je veoma inspirativan za prestižne modne kuće, u čijim je kampanjama učestvovao, a ovoga proleća postao je globalni brend ambasador nekoliko linija slavnog američkog dizajnera Tomija Hilfigera. 

- Verujem u moć mode i inovacija koje slave individualnost i ruše konvencije, kao što to radi Tomi Hilfiger. Njegov dizajn  inspiriše me da budem smeo u osmišljavanju sopstvenih autfita koje nosim van staza Formule 1, tako da slobodno i uz dosta samopouzdanja izražavam svoju kreativnost i eklektičan stil. Ponosan sam što sam partner ovog vizionarskog brenda - rekao je Hamilton o ovoj saradnji.

 

- Oduvek sam se divio Luisovoj neverovatnoj izdržljivosti tokom trke, kao i jedinstvenom stilu vožnje, što govori u prilog novoj generaciji Tommy momaka. Svoju neverovatnu karijeru izgradio je kao trkač uz mnogo strasti, posvećenosti i dosta teškog rada, a ja sam upravo te vrednosti negovao gradeći svoj brend - rekao je slavni američki  dizajner Tomi Hilfiger o novom zaštitnom licu svoje modne kuće.

,,Tomijev dizajn  inspiriše me da budem smeo u osmišljavanju svojih autfita koje nosim van staza Formule 1", objašnjava aktuelni svetski prvak 

Naime, četvorostruki svetski šampion Luis Hamilton učestvuje u kampanjama za linije Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored i Tommy Hilfiger Menswear, Underwear i Swimwear. Ovo partnerstvo odražava strateško opredeljenje Tomija Hilfigera da gradi kolekciju na snažnom muškom nasleđu, poveća rast kompanije u ovom segmentu i tako privuče nove generacije ka ovom američkom brendu.  

Interesantno je da s ovom kampanjom u kojoj je Luis Hamilton,  ide i Tommy Hilfiger kampanja za lepši pol, čija je zvezda supermodel Điđi Hadid, s kojom je ovaj sportista imao strasnu ljubavnu avanturu u maju 2015. posle raskida osmogodišnje veze sa pevačicom Nikol Šerzinger.  C

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svojim prijateljima

Br. 5 · 14. jun 2018.

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2018 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page