top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

KULTURNI MOZAIK

Piše: Јеlena Kovačević

Legende stižu u komšiluk

 

Svetski poznati bend Iron Maiden nakon izuzetno uspešne svetske turneje 2016/2017, u okviru promocije njihovog 16. studijskog albuma The Book of Souls, planiraju da krenu na novo putešestvije u 2018. godini, kada ih očekuje niz nastupa po Evropi. Turneju pod nazivom Legacy of The Beast započeće 26. maja u Talinu, u Estoniji, a završiti u O2 Areni u Londonu 10. avgusta 2018. Na svojoj najnovijoj velikoj turneji, ovaj legendarni sastav posetiće i naš komšiluk 24. jula 2018. kada će nastupiti u Zagrebu. Prodaja ulaznica počela je 24. novembra putem linka: http://www.eventim.hr/hr

Vojvođanski spektakl

 

Na sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu 2. decembra održana je premijera dugo
pripremane Vojvođanske rapsodije, a prva i druga repriza bile su na repertoaru 4. i 5. decembra. Ova vašarska panorama je mjuzikl nastao prema motivima proze Zorana Petrovića Selo Sakule, a u Banatu, koji opisuje vojvođanske običaje i na komičan način ispreda priču o odnosima među polovima i plejadi likova koja gleda u nebo u nadi da će njihove želje biti ostvarene... U jednom od najvećih projekata Srpskog narodnog pozorišta učestvuje 60 izvođača, režiju potpisuje Vladimir Lazić, dramaturšku adaptaciju uradili su Željko Mijanović i Vladimir Lazić, kompozitor je Gabor Lenđel, a tekst songova napisao je Željko Mijanović.

Komedija o našem najvećem rijaliti magu

Premijera filma Patuljci sa naslovnih strana održaće se 17. januara 2018. u Sava centru od 20 časova i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 20.45. Ovo ostvarenje reditelja i scenariste Milorada Milinkovića publika širom Srbije i Crne Gore moći će da vidi od 18. januara, dok će stanovnici Bosne i Hercegovine moći da ga pogledaju od 25. januara. Ova komedija na fantastičan način oslikava život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra briljantni Gordan Kičić, a pored njega veliku glumačku ekipu čine Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi.

Nazad na sadržaj

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svoji prijateljima

Br. 1 · 18. decembar 2017

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2017 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page