top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

FREE TIME - HOROSKOP

Decembar

2017

Piše: Danijela Kričković, astrolog

Mila Jovović, glumica

17. decembra proslaviće

42. rođendan

OVAN 21. mart - 19. april

 

Ljubav: Ovnovi će sve do 25. decembra uživati u ljubavi zbog povoljnog aspekta Venere iz znaka Strelca. Prva polovina ovog perioda donosi lepe zajedničke trenutke na emotivnom planu. Moguće je i neko romantično putovanje sa partnerom ili poznanstvo sa strancem. 

Posao: Imaćete mnogo energije, posebno od 9. decembra, što će se povoljno odraziti na posao. Pred vama je povoljan period za polaganje ispita koje ste odlagali. Realizujte ideje o kojima razmišljate duže vreme, ali dva puta proverite sve uslove i ugovore pre nego što ih potpišete. Krajem decembra moguće je da ostvarite uspeh i započnete nove projekte.

Zdravlje: Energični Ovnovi u ovom periodu ne treba da preskaču fizičku aktivnost. Ishrana ne sme da bude teška i kalorična, zato konzumirajte dovoljno voća i povrća, što će vaše zdravlje učiniti stabilnijim.

BIK 20. аpril - 20. maj

 

Ljubav: Mars će već početkom meseca ući u vaše polje partnerskih odnosa i doneti više zajedničkih aktivnosti s voljenom osobom. Od 25. decembra Bikovima sledi još lepši period za ljubav kada Venera prelazi u znak Jarca. Sigurno je da će pripadnici ovog znaka ući u Novu godinu veseli i zadovoljni.

Posao: Bikovi će u decembru biti dosta fokusirani na finansije. Odredite prioritete i bićete zadovoljni na kraju meseca. Ovo je dobar period za podizanje kredita i ulaganja. Takođe, moguće je povoljno rešavanje nekog sudskog procesa. Nezaposleni Bikovi mogli bi dobiti ponudu za posao u drugoj polovini decembra.

Zdravlje: Stabilno, samo ne zaboravite da povedete računa o imunitetu.

BLIZANCI 21. maj - 20. jun

 

Ljubav: Na početku treće dekade decembra budite oprezni jer su moguća razočaranja. Nakon toga sledi lep period i rešavanje starih nesuglasica.

Posao: Jupiter i Neptun u harmoničnom aspektu doneće vam uspeh, posebno na polju uslužne delatnosti, kao i u oblasti finansija, zdravstva, farmacije ili trgovine. Početak decembra donosi i dobru poslovnu ideju ili mogućnost realizacije neke postojeće. Nezaposleni Blizanci mogli bi naći posao u struci i ova godina u oblasti posla završiće se uspešno. 

Zdravlje: Od druge dekade decembra imaćete više energije i izraženu potrebu za jačom hranom.

VAGA 23. septembar - 22. oktobar

 

Ljubav: Početkom meseca budite spremni na kompromise. Imajte razumevanja prema partneru i potrudite se da nađete način za rešenje nekih nesuglasica. Krajem decembra uspećete u tome. Moguće je da slobodne Vage upoznaju interesantnu osobu s kojom bi ubrzo mogli započeti vezu. 

Posao: Venera vam je saveznik na polju komunikacije i pregovora, s tim što je savet da se fokusirate na već započete pregovore i poslove, a nove da ostavite za period posle 20. decembra. Od početka druge dekade radite sve strogo po pravilu i zakonu, da bi već oko polovine meseca postigli dogovor oko posla kojim ćete biti veoma zadovoljni. Kraj decembra obećava finansijsku dobit veću od očekivane.

Zdravlje: Stabilno, posebno ako ste fizički aktivni. Ako niste, vreme je da potražite program u teretani koji vam je interesantan ili odete na jogu. Takođe, masaže će vam izuzetno prijati. Pijte dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA 23. oktobar - 21. novembar

 

Ljubav: Od početka meseca bićete dobro raspoloženi. Slobodne Škorpije mogu da započnu vezu sa osobom koja će im se jako dopasti, a već od kraja meseca ta priča može prerasti u veoma skladan odnos. Krajem decembra možda ćete obnoviti staru ljubav. Škorpije koje su u vezi biće raspoložene za izlaske i zabavu sa partnerom, posebno polovinom meseca, a sklad i dobra zabava zagarantovani su i za doček Nove godine.

Posao: Ulaskom Venere u vaše polje finansija, u ovom periodu dobijate mogućnost dobre procene za ulaganja, što se posebno odnosi na poslove sa inostranstvom. Potrudite se da realno sagledate sopstvene mogućnosti i poslovnu situaciju, a od druge dekade novu energiju i entuzijazam iskoristite za uspešno rešavanje započetih poslova. Krajem decembra stiže priznanje za uspeh na jednom projektu. 

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet i fizičku aktivnost tokom narednog perioda.

STRELAC 22. novembar - 21. decembar

 

Ljubav: Na polju ljubavi situacija je prilično nestabilna, zato se potrudite da na vreme rešite nesuglasice sa partnerom. Imaćete snage i želje za tim, pa ćete kraj godine dočekati u skladnim odnosima i radosno ući u Novu godinu. Možete isplanirati i neko lepo putovanje. Slobodni Strelčevi biće raspoloženi za avanture, a može se desiti i da se polovinom meseca zaljube.

Posao: Moguć je nalet neorganizovanosti i dekoncentracije, ali zato ćete biti harizmatični i ljubazniji nego inače. Obnovite stare poslovne kontakte, posebno do 20. decembra, imaćete uspeha. Bićete zadovoljni finansijama.

Zdravlje: Venera vam već od početka decembra donosi dobro zdravlje i jak imunitet. Imaćete više energije, prijaće vam šetnje i sportske aktivnosti.

idealno je mesto za okupljanje rodbine i prijatelja na porodičnim proslavama, kao i za poslovne susrete.

Cara Lazara 39, Futog; 063 594 577;

e-mail: salamarinafutog@gmail.com; web: restoranmarina.com

Restoran “Marina”

JARAC 22. decembar - 19. januar

 

Ljubav: Potrudite se da stabilan odnos sa partnerom ne ugrozite tajnim flertom. Krajem meseca prijaće vam druženje sa prijateljima. Slobodne Jarčeve mogla bi privući jedna osoba koja je u vezi. Sačekajte, jer kraj decembra donosi priliku za novu ljubav bez komplikacija. 

Posao: U decembru koncentrišite se da završite sve započeto i popravite eventualne greške. Dobra saradnja sa strancima. Krajem meseca donećete važne odluke i napraviti dugoročne planove za nove poslove. Imaćete i snage i energije da ostvarite zamišljeno. Očekujte nagradu za dosadašnji rad, možda u vidu unapređenja, kao i finansijske dobitke.

Zdravlje: Promenljivo do 20. decembra, tako da povedite računa o imunitetu i adekvatnom odmoru. Nađite vremena za opuštanje. Kraj decembra donosi stabilnost na ovom polju.

VODOLIJA  20. januar - 18. februar

 

Ljubav:  Moguće nesuglasice u vezi rešićete iskrenim razgovorom sa partnerom. Kraj godine dočekaćete u skladnim odnosima i lepoj atmosferi. Slobodne Vodolije polovinom meseca mogu upoznati zanimljivu osobu, a pružiće im se prilika i da obnove neku staru vezu.

Posao: Početak meseca donosi povećan obim posla, ali i mogućnosti za napredovanje. Imaćete dobar osećaj za ulaganje i šansu da ostvarite značajne dobitke. Budite otvoreni za kompromise na novim poslovnim poduhvatima. Radićete predano i bićete fokusirani na poslovne zadatke, što će doneti zadovoljstvo zbog ostvarenih planova, kao i priznanje od nadređenih.

Zdravlje: Zbog mnogo obaveza ovog meseca zdravlje može biti nestabilno, pa posebnu pažnju poklonite adekvatnoj ishrani i odmoru. Nađite vreme za opuštanje u toku dana, a od 20. decembra očekujte stabilizaciju na ovom polju.

RIBE 19. februar - 20. mart

 

Ljubav: Nestabilan početak, ali uz iskrenost i razumevanje polovinom decembra očekuje vas puno lepih trenutaka. Isplanirajte put u inostranstvo, koji će vam oboma izuzetno prijati. Slobodne Ribe mogle bi obnoviti neku staru vezu u drugoj polovini meseca.

Posao: Imaćete mnogo posla, ali na kraju bićete zadovoljni rezultatima. Nekima će se pružiti prilika za promenu radnog mesta, a pojedini će dobiti priznanje za svoj rad. Od 20. decembra Saturn izlazi iz polja karijere i za Ribe počinje novi, stabilniji i uspešniji period na polju posla.

Zdravlje: Osetljivo, što može da dovede do pada imuniteta u prvoj polovini ovog perioda, ali uz malo pažnje to možete izbeći. Dovoljno sna, opuštanje i adekvatna ishrana obezbediće vam stabilno zdravlje, kao i unos dovoljne količine tečnosti, posebno čajeva i sokova od svežeg voća.

RAK 21. јun - 22. јul

 

Ljubav: Slobodni Rakovi u narednom periodu biće zaljubljivi. Može vas privući neko ko će vam delovati nedostižno, a prilika da mu se približite pojaviće se oko Nove godine. Rakovi koji su u vezi ne treba da skrivaju od partnera ono što im ne odgovara. Razgovarajte. Ukoliko isplanirate putovanje za novogodišnje praznike, obradovaćete partnera. 

Posao: Izazovan aspekt Marsa i Urana već od 1. decembra donosi vam neočekivane situacije na polju posla. Budite mudri, imajte strpljenja i pravite kompromise, pa će sve proći lakše. Do 23. decembra posvetite se završavanju starih polova i zadataka. Krajem meseca sve će biti lakše, uspećete da završite sve obaveze i uspešno zaključite ovu poslovnu godinu.

Zdravlje: Nemojte suviše da se izlažete hladnom vremenu. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

LAV 23. јul - 22. аvgust

 

Ljubav: Vaš vladar Sunce i Venera, planeta ljubavi, skoro ceo decembar u polju emocija, dece i kreativnosti obećavaju lepe događaje. Bićete dobro raspoloženi i privlačni suprotnom polu. Slobodni Lavovi uspeće da osvoje osobu koja im se dopada, a krajem meseca postaće jasno da će takva veza opstati duže vreme. Očekuje vas više obaveza, pa je opuštanje i zabava za doček Nove godine nešto što će vam veoma prijati.

Posao: Već početkom decembra imaćete više optimizma i odlične ideje vezane za posao. Uspeh posebno očekuje one koje se bave kreativnim radom, dizajnom i nekim oblikom zabave. Pojaviće se mogućnost za dobru saradnju sa strancima. Početkom druge dekade možete biti rasejani, zato pripazite da ne napravite neku grešku. Do 20. decembra dobro razmislite kada je reč o finansijskim ulaganjima. Nakon toga planirajte dugoročno.

Zdravlje: Do 20. decembra zdravlje može biti promenljivo. Posle toga ulazite u stabilniju fazu u kojoj ćete se ozbiljnije i odgovornije odnositi prema svom organizmu.

DEVICA 23. аvgust - 22. septembar

 

Ljubav: Device koje su u vezi biće dobro raspoložene i romantične, što će obradovati partnera i doneti lepe zajedničke trenutke. Slobodnim pripadnicima ovog znaka mogla bi se dopasti osoba koju će idealizovati, ali kasnije će shvatiti da nije sve tako ružičasto. I jednima i drugima predstoji mogućnost tajnog flerta, što može dovesti do neprijatnosti. Kraj decembra donosi iskrenost i razumevanje sa partnerom.

Posao: Ne odlažite poslovne obaveze. Pred kraj prve dekade odredite prioritete i napravite plan za rešavanje zadataka, a posle toga budite koncentrisani i pažljivi kada je reč o novcu. Proverite odluke i dogovore da ne bi došlo do greške. Neočekivani dobici mogući su od 21. decembra.

Zdravlje: Osetljivi ste, pa bi bilo dobro da unesete neke promene u režim ishrane. Pojačajte imunitet konzumiranjem raznovrsnog voća i povrća.

Nazad na sadržaj

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svoji prijateljima

Br. 1 · 18. decembar 2017

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2017 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page