top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

HOROSKOP

Br. 4 · 25. maj 2018.

Prognoza za period od
28. maja do 3. juna. 2018.

Milica Milša, glumica, 20. maja proslavila je 50. rođendan.

Piše: Dušica Jovanović, astrolog

OVAN 21. mart - 19. april

 

Ljubav: Izbegavajte da se koristite obmanama i lažima. Pazite šta govorite voljenoj osobi. Neiskrenost bi mogla da vas košta poverenja. Slobodni Ovnovi mogli bi da upoznaju simpatiju s kojom će početi da se viđaju na tajnom i diskretnom mestu, gde će razmenjivati nežnosti i bliže se upoznati. Krajem ovog perioda ući ćete u uzbudljivu i veliku avanturu. Privući će ih osoba koja je zabavna i komunikativna, a uz to i atraktivnog izgleda.

Posao: Uran je ušao u znak Bika i vaše polje novca, što će doneti nove komplikacije i moguće gubitke. Poboljšanje vas očekuje 25. maja kada će Jupiter praviti trigon sa Neptunom i kada će se platni promet poboljšati, ali će novi zastoji uslediti već narednih dana.

Zdravlje: Ojačajte imunitet koji je oslabio u prethodnom periodu. Više vremena provodite na čistom vazduhu.

BIK 20. аpril - 20. maj

 

Ljubav: Zbog opozicije Sunca sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva, očekujte neslaganja sa voljenom osobom u vezi sa zajedničkim planovima i ciljevima. Najviše ćete se raspravljati oko zajedničkih finansija. Izbegavajte tvrdoglavost i uspećete da prevaziđete krizu. Slobodni Bikovi upoznaće osobu o kojoj su oduvek maštali.  

Posao: Ovo nije povoljan period za sklapanje novih ugovora. Budite pažljivi u javnim nastupima kako ne biste narušili svoju reputaciju zbog neke vaše nepromišljene izjave. U ovom periodu  Merkur i Uran ulaze u vaš znak i donose velike promene i prilike za pokretanje novih projekata.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi na čistom vazduhu. Potrebno vam je da se krećete kako bi vaše zdravlje bilo stabilno.

BLIZANCI 21. maj - 20. jun

 

Ljubav: Sunce prolazi kroz vaše polje tajni i otežava vam mogućnost da jasno sagledate šta je partneru potrebno da bi vaša veza mogla skladno da funkcioniše. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa partnerom koji ima potrebu da od vas dobije predloge o zajedničkim planovima, a iznad svega biće mu potrebno više pažnje. Krajem ovog perioda slobodni Blizanci mogli bi započeti novu romansu.

Posao: Izbegavate da se služite lažima i spletkama kako biste brže stigli do svog cilja, jer vam se lako može dogoditi da tako dovedete svoj ugled u pitanje. Imaćete drugačije stavove od vaših nadređenih i radnih kolega. Biće neophodno da se potrudite da pronađete zajednički prihvatljiva rešenja, kako ne biste bili udaljeni sa projekta koji vam je bitan za karijeru.

Zdravlje: Moguće su prehlade, ali i povrede usled nepažnje.

RAK 21. јun - 22. јul

 

Ljubav: Trenuci provedeni sa partnerom ispunjavaće vas prijatnim emocijama. Voljenu osobu obasipaćete iskrenim osećanjima. Moguće je da u ovom periodu ostvarite jedan važan cilj, što će poboljšati uslove vašeg zajedničkog života. Slobodni Rakovi upoznaće nekoga ko će im delovati neobično. Prijatno će ih iznenaditi kada u neobaveznom razgovoru saznaju da se novi poznanik zanima za romantiku, pa je moguće i da se zaljube.  

Posao: Uran je ušao u znak Bika i vaše polje saradnika, što će vam doneti nove mogućnosti, ali i izazove na polju saradnje. Mars će praviti kvadrat sa Uranom, a to ukazuje na ozbiljnije probleme u saradnji sa kolegama, što može usloviti gubitke i zastoje u poslu.

Zdravlje: Mogući problem sa krvnim pritiskom, kao i sklonost ka disajnim i hormonskim smetnjama. 

LAV 23. јul - 22. аvgust

 

Ljubav: U narednom periodu imaćete neočekivane nesuglasice sa partnerom i ozbiljne svađe koje nećete moći lako da razrešite, što može uneti razdor u vašu vezu. Neophodno je da budete razumni i spremni na dogovor. Zahvaljujući strpljenju i trigonu Merkura sa Saturnom, uspećete da rešite nesuglasice.

Posao: Budite pažljivi u vođenju administracije jer vas na tom polju očekuju teškoće. Uran je upravo ušao u znak Bika i vaše polje posla i karijere, što će vam otvoriti nove mogućnosti, ali i stvoriti neočekivane prepreke. Nailazićete na teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Nećete moći da se složite oko toga ko će biti vođa i glavni nosilac zajedničkog projekta.

Zdravlje: Potrebno je da se bavite fizičkim aktivnostima i da budete umereni u svemu kako bi vaše zdravlje bilo stabilno.

DEVICA 23. аvgust - 22. septembar

 

Ljubav: Osećaćete pojačanu potrebu za romantikom i intimnim zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Nađite način da pružite partneru iskrene emocije jer se može dogoditi da se oko nečega ne budete dobro razumeli. Slobodne Device moraju da istaknu svoje kvalitete da bi privukle pažnju osobe koja im se dopada. Ubrzo će otkriti da u mnogo čemu jedno drugom odgovaraju..  

Posao: Čuvajte se obmana i spletki. Budite pažljivi u svojim javnim nastupima jer bi nešto što izgovorite moglo biti izvučeno iz konteksta i upotrebljeno sa ciljem da vam naruši ugled. Mogli biste da započnete novu saradnju s jednom ženom, što bi se pokazalo kao dobitna kombinacija. Krajem ovog perioda bićete u mogućnosti da postignete jedan važan cilj koji bi vam mogao doneti uspon u karijeri.

Zdravlje: Pažljivo rukujte oštrim predmetima i izbegavajte ekstremne sportove, jer postoji mogućnost povrede.

VAGA 23. septembar - 22. oktobar

 

Ljubav: U ovom period morate dobro da se naoružate samokontrolom i strpljenjem, jer vas očekuje  nesklad i udaljavanje od partnera. Po svaku cenu izbegavajte laži i nekorektne postupke. Sunce će praviti trigon sa Marsom 24. maja, što će probuditi potisnute strasti i uneti svežinu u vašu emotivnu vezu. 

Posao: Bićete angažovani više nego obično oko dogovora sa partnerima i organizacije zajedničkih poslova, što će zahtevati mnogo pažnje i smisla za detalje, a posebno strpljenja. U nekim situacijama bićete skloni da naglo reagujete. Izbegavajte poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. Ne bi bilo dobro da se upuštate u nešto potpuno novo što niste do sada radili.

Zdravlje: Uglavnom ste dobrog i stabilnog zdravlja. Manje smetnje možete imati zbog polena, pod uslovom da ste skloni alergijama.

JARAC 22. decembar - 19. januar

 

Ljubav: Unećete kvalitetne promene u emotivnu vezu, koje će vam omogućiti da prevaziđete monotoniju i nesuglasice. Krajem maja opozicija Venere sa Saturnom doneće još jednu krizu u vezi i zahlađenje. Uzrok je vaša krutost i hladnoća.  

Posao: U prilici ste da započnete novo poslovno partnerstvo i da poboljšate odnose sa aktuelnim saradnicima. Od ruke će vam ići saradnja sa ženama. Treća dekada maja donosi vam bolje razumevanje sa sagovornicima. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u poslovnim pregovorima i šta da ponudite kako biste dobili ono što očekujete.

Zdravlje: Čuvajte se povreda, posebno u lokalnom saobraćaju i prilikom rukovanja oštrim alatima.

ŠKORPIJA 23. oktobar - 21. novembar

 

Ljubav: Imaćete neočekivane bračne i porodične nesuglasice i biće vam biti potrebna velika veština i strpljenje da sve dovedete u bolje stanje. U tome ćete uspeti krajem meseca tako što ćete voljenu osobu prijatno iznaditi ispunjenjem jednog obećanja. Pokažite  više tolerancije i ubrzo možete očekivati promene.

Posao: Imaćete priliku da sklopite nova poslovna poznanstva, ali u isto vreme to će vam doneti velike teškoće zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Vaši nadređeni vrše pritisak na vas kako biste ubrzali završetak jednog važnog poslovnog projekta. Može se dogoditi da uđete u sukob s njima, zato budite veoma obazrivi.

Zdravlje: Bićete podložni alergijskim reakcijama. Prilikom boravka u prirodi, koristite kreme za sunčanje i izbegavajte mesta sa visokom travom zbog krpelja. 

VODOLIJA  20. januar - 18. februar

 

Ljubav: Sunce pravi trigon sa Plutonom i donosi vam nova uzbuđenja i pojačane strasti u odnosima sa partnerom, što će se pozitivno odraziti na oboje. Imaćete mogućnosti za više zabave i zajedničkih izlazaka. Vaš ljubavni život biće dinamičan i ispunjen obostranim zadovoljstvom. Imaćete više inicijative i učinićete partnera radosnim.

Posao: Bićete brzopleti u komunikaciji i donošenju odluka. Napeti ste i lako biste mogli da budete uvučeni u verbalni sukob, a to bi se moglo nepovoljno odrazilo na vaš položaj i autoritet. Potrebno je da se prilagodite aktuelnim okolnostima, što vam neće biti lako da učinite. Možete ishitreno odlučiti da date otkaz na sadašnjem poslu i da potražite novi zbog neslaganja sa nadređenima.  

Zdravlje: Vaš imunitet je u padu i zdravlje će vam biti osetljivo. Moguće su alergijske reakcije.

STRELAC 22. novembar - 21. decembar

 

Ljubav: Nepovoljni aspekti Merkura, koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, sa Plutonom i Marsom izazvaće svađe i nesuglasice sa voljenom osobom i dovešće u pitanje vaše međusobno poverenje. Bićete oboje napeti i pritiskaće vas nepovoljne okolnosti u zajedničkom životu. Najvažnije je da se dogovorite oko raspodele kućnih obaveza i troškova. Potrebno vam je strpljenje.

Posao: Očekuje vas nepovoljna situacija na finansijskom polju. Nedostajaće vam sredstva da pokrenete jedan projekat koji ste dugo i pažljivo planirali, što će vas usporiti u razvoju poslovnih planova. Moguće su i nesuglasice sa nadređenima, što će se takođe nepovoljno odraziti na vašu zaradu. Najvažnije od svega jeste da izbegavate da ulazite u rizike s novcem i u bilo kakve mahinacije.

Zdravlje: Moguće su disajne smetnje na alergijskoj bazi. Potrebno je da boravite u prostorijama sa dobrom ventilacijom.

RIBE 19. februar - 20. mart

 

Ljubav: Merkur je ušao u znak Bika, što vam donosi mogućnost da stabilizujete i poboljšate odnose sa partnerom kroz otvorene razgovore i traganje za prihvatljivim rešenjima. Tako ćete uspeti da izbegnete ozbiljnije konflikte i napetost će popustiti. Krajem ovog perioda bićete puni inicijative, podsticaćete svog partnera da bude uz vas i podrži vaše predloge.

Posao: Mars pravi kvadrat sa Uranom iz vašeg polja tajni, a to vas upozorava da budete pažljivi u pregovorima iza zatvorenih vrata. U ovom periodu ne preporučuje vam se sklapanje važnih ugovora, odlazak na poslovna putovanja u inostranstvo, a potrebno je da budete oprezni i u vezi saradnje sa inostranim partnerima. Budite pažljivi u saobraćaju.

Zdravlje: Uglavnom dobro, mada je moguće povremeno variranje krvnog pritiska, posebno kada se budu dešavale nagle promene vremenskih prilika.

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svojim prijateljima

Br. 4 · 25. maj 2018.

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2018 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page