top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

CELEBRITY

Br. 4 · 25. maj 2018.

Glumačka zabava uz zvuke trube

Poslednja klapa prve sezone serije Istine i laži  proslavljena je nesvakidašnjom žurkom u kojoj su uživali glumci, reditelji, scenaristi i producenti ovog formata, kao i njihovi gosti, a tokom slavlja otkriveno je i kakvi su planovi za nove epizode koje će se emitovati već od septembra

Piše: Jelena Kovačević
Foto: Aleksandar Krstović

Brojna ekipa glumaca, ceo tim scenarista i reditelja, koji su 178 dana uz veoma kratke predahe snimali seriju Istine i laži, okupila se da bi velikom žurkom proslavili poslednju klapu prve sezone. Za nešto više od šest meseci emitovanja na Prvoj televiziji, ovaj rimejk argentinske telenovele Graduados postigao je fantastičan uspeh. Iako prvih nekoliko epizoda nisu postigle zavidnu gledanost, glumci Svetislav Bule Goncić, Ljiljana Dragutinović, Feđa Stojanović, Jana Ilić, Zoran Pajić, Stefan Buzurović, Bojana Ordinčev, Jelena Gavrilović, Borka Tomović... zajedno sa svojim kolegama ubrzo su privukli brojnu publiku i učinili da ova serija postane jedan od najgledanijih programa u prajm tajmu. Junake ove serije zavolele su sve generacije, od dece, preko tinejdžera pa sve do gledalaca treće dobi. 

,,Toliko smo vremena provodili snimajući da smo zapravo više bili u studiju nego u svojim domovima. Zato je dobro što se čitava ekipa odlično uklopila i zaista smo funkcionisali kao porodica'', rekao je Stefan Buzurović

Borka Tomović i Sofija Rajović

Sergej Ćetkovic izveo je uvodni song, a potom je binu prepustio trubačima

Nakon što je otpevao song Istine i laži, Sergej Ćetkovic nastavio je da uživa na zabavi

Jana Ilić i Zoran Pajić

Dragica Radosavljević Cakana otpevala je nekoliko pesama na žurki

Stefanu Buzuroviću i njegvim kolegama na proslavi pridružila se njegova supruga Danijela

Jana Ilić i Sofija Rajović

- Izuzetno sam uživala radeći na setu. To je bio jedan naporan proces, ali na kraju ipak plodotvoran. To se i vidi jer imamo seriju neverovatne gledanosti, tako da nas sve to raduje. Srećni smo zbog toga što je serija doživela uspeh, što je otvorilo vrata da radimo i novu sezonu. Zato sada idemo na zasluženu pauzu, ali jedva čekamo da se vratimo u avgustu i nastavimo sa snimanjem”, rekla je Borka Tomović pred odlazak na zasluženi odmor. Njen kolega Stefan Buzurović naglasio je da je za uspeh zaslužan timski rad i dodao: 

- Toliko smo vremena provodili snimajući da smo zapravo više bili u studiju nego u svojim domovima.

,,Srećni smo zbog toga što je serija doživela uspeh, a to je otvorilo vrata da radimo i novu sezonu. Zato sada idemo na zasluženu pauzu, ali jedva čekamo da se vratimo u avgustu i nastavimo sa snimanjem'', otkrila je Borka Tomović

Zato je dobro što se čitava ekipa odlično uklopila i zaista smo funkcionisali kao porodica. Nama je studio postao kuća. Ne samo da je serija ispunila očekivanja koja smo imali, nego je prevazišla i sve naše snove.

 

Proslavi se pridružio i Sergej Ćetković, koji je otpevao naslovnu numeru serije Istine i laži, uz punu podršku glumaca i publike, a nakon kratkog nastupa Dragice Radosavljević Cakane, atmosferu su do usijanja doveli trubači. 
 - Večeras smo se okupili ovde povodom poslednje klape prve sezone serije Istine i laži. Ovaj uspeh je još veći zbog toga to što je serija prvi put u Srbiji snimana tako što su paralelno radile dve ekipe po 12, 13 sati dnevno. To je ukupno 178 snimajućih dana iza nas, sa dve ekipe, znači skoro cela jedna godina rada. Sada slavimo naš uspeh i krećemo na jednu tromesečnu pauzu, a u avgustu nastavljamo snimanje nove sezone. Na ekranima je možete očekivati sredinom septembra - rekla je Svetlana Drinjaković, glavna producentkinja kuće Smart Media Production, a potom nastavila da sa ekipom ove serije i gostima uživa u žurki.
  C

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svojim prijateljima

Br. 4 · 25. maj 2018.

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2018 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page