top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

CELEBRITY

Emotivna bura pred porođaj

Sada je dete moj centar svemira

Trofejna košarkašica Milica Dabović za nekoliko nedelja postaće majka, ali nedavno se ponovo našla pred velikim životnim iskušenjem kada je raskinula vezu sa partnerom Vukom, pa će nakon rođenja sina o njemu brinuti sama

Piše: Maja Jovanović

Foto: Elvis Nokić

U poslednjih godinu dana sportistkinja Milica Dabović prošla je mnogo toga, od zaljubljenosti u nekadašnjeg dečka Simeona, preko toga da se ta veza fatalno završi fizičkim nasiljem, pa do ponovne vere u ljubav i ostvarenja svog najvećeg sna da postane majka. Snažna i samostalna, Milica je sve to stoički prevazišla i pronašla svoju sreću i mir kada je saznala da je u blagoslovenom stanju. Iako je delovalo kao da je sada i definitivno pronašla muškarca svojih snova, košarkašica je nekoliko nedelja pred porođaj raskinula vezu sa svojim izabranikom Vukom, čije je prezime sve vreme vešto krila od javnosti.

Iako suočena s još jednim ljubavnim krahom, opet je smogla snage da puna ljubavi podigne glavu i u budućnost krene dalje kao samohrana majka sa svojim mališanom. Podršku u ovom periodu pružaju joj porodica i prijateljice koje su joj nedavno organizovale popularni babyshower, žurku u čast skorašnjeg dolaska sina kome je već odabrala ime Stefan. U intervjuu za 52, Milica otkriva detalje ove uzbudljive večeri, priča kako se oseća kao trudnica, ali i na koji način je podnela rastanak od svog emotivnog partnera Vuka, koji živi u Beču, a s kojim je bila u vezi od proleća.

,,Najviše mi prija da šetam, još sam aktivna i tako će biti do kraja. Osećam se dobro i jedva čekam da ugledam svog anđela”

Nedavno ste sa svojim najdražim prijateljicama proslavili babyshower, ko je bio zadužen za organizaciju?
- Moje prijateljice Ivana i Tijana koje su me oduševile, rasplakale i ostavile bez teksta! Udeo je imala i moja divna drugarica Saša Simović.

Kako su vas iznenadile drugarice?
- Dobila sam toliko prelepih poklona, a uručena su mi i kolica od kompanije Savabien, na čemu sam im beskrajno zahvalna. Nisu ni svesni šta su uradili za mene.

Već ste u poodmakloj trudnoći, kako podnosite dane do porođaja?
- Najviše mi prija da šetam, još sam aktivna i tako će biti do kraja. Dobro se osećam i jedva čekam da ugledam svog anđela.


Kada je termin za porođaj?

- Ne određujemo to mi nego Stefan, to biste morali njega da pitate.

,,Vuk je daleko, radi svoj posao i ja ga podržavam. Sada je dete moj centar svemira”

Kako se osećate sada kada vam se ostvaruje velika želja da postanete majka?
- Kao da sam dobila ulogu života.

Ko vam pruža najveću podršku?
- Moje sestre, porodica, prijatelji, njihova deca...

Nedavno ste izjavili da je vašoj vezi sa Vukom, Stefanovim ocem, došao kraj, kako se nosite s tim emotivnim krahom?
- Uopšte ne razmišljam o tome. On je daleko, radi svoj posao i ja ga podržavam. Sada je dete moj centar svemira.
 C

Nazad na sadržaj

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svoji prijateljima

Br. 1 · 18. decembar 2017

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2017 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page