top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

CELEBRITY MOZAIK

Piše: Jelena Kovačević

Test izdržljivosti

 

Da nije važno pobediti već učestvovati, pokazao je nedavno glumac Bojan Perić koji se potpuno nespreman upustio u avanturu testiranja sopstvene izdržljivosti. Ravnopravno je trčao sa daleko spremnijim od sebe na prvom Beogradskom polumaratonu. Nije prvi prošao kroz cilj, ali je ipak zabeležio trijumf: pobedio je sebe.

- Ovo je velika stvar za mene, jer je od ideje da budem deo prvog Beogradskog polumaratona do toga da sam uspeo da prođem kroz cilj – proteklo samo šest dana, kao i mnogo vožnje automobilom i nula metara trčanja. Naravno da fizički nisam bio spreman za ovo, ali odustajanje nije dolazilo u obzir. Nemam trkačkog iskustva, ne znam kakve signale mi telo šalje na ovim deonicama i lagao bih kada bih rekao da nije bilo teško. Jedino sam znao da ne smem da stanem – izjavio je Perić posle trke.

Putovanje puno impresija

 

Zajedno sa mlađim kolegama Tamarom Dragićević i Ivanom Mihailovićem, kao i rediteljkom Đurđom Tešić, glumica Gorica Popović nedavno je posetila Beč. Povod za putovanje bilo je gostovanje pozorišne predstave Slavna Florens, u kojoj Gorica tumači naslovnu ulogu, ali bilo je dovoljno vremena i za obilazak znamenitosti kojima ovaj grad obiluje. Kao veliki ljubitelj umetnosti, Popovićeva je posetila najzanimljivije postavke u muzejima austrijske prestonice.

- Ako vam je do lepote, pogledajte slike izložene u čudesnoj bečkoj Albertini. Od Rafaela do Sezana, Manea, Šagala, Kandinskog, Pikasa, Miroa... Mnoštvo velikana slikarstva i mnogobrojnih posetilaca na jednom mestu – rekla je Gorica po povratku u Beograd i iskoristila priliku da javno postavi pitanje: Srbijo, kad ćeš otvoriti naš Narodni muzej?

Prva godišnjica ljubavi

 

Iako su pod neprestanom lupom javnosti, voditeljka Nina Radulović i teniser Filip Krajinović uživaju u svojoj romansi, a nedavno su intimno i bez ikakve pompe obeležili prvu godišnjicu svoje ljubavi. 

Ovaj par počeo je da se zabavlja nekoliko meseci posle Nininog razvoda od glumca Branislava Lečića, u vreme kada je ona bila slobodna žena, ali su ipak neko vreme izbegavali da se zajedno pojavljuju u javnosti. I kada su se osmelili da zajedničkim izlascima priznaju da ih vezuju snažne emocije, o intimi nisu želeli mnogo da govore u medijima. Jedno drugom se ne mešaju u profesionalni život, ali je Nina ipak iskoristila svoj uticaj na Filipa i obezbedila da se fotografiše za modni editorijal novog broja magazina Aha, u kom je ona član redakcije.

Nazad na sadržaj

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svoji prijateljima

Br. 1 · 18. decembar 2017

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2017 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page