top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

CELEBRITY

Pripreme za dolazak naslednice

Doktor mi je naredio strogo mirovanje

Pop zvezda Nataša Bekvalac u drugom tromesečju trudnoće odlučila je da posluša savete lekara i sve stavi u službu blagoslovenog stanja kako bi u miru dočekala rođenje druge ćerke

Piše: Maja Jovanović

Foto: Privatna arhiva

Od početka karijere Nataša Bekvalac izazivala je veliku pažnju javnosti, ali ono što je budilo još veću znatiželju kako fanova, tako i medija, jeste njen buran privatni život. Popularna pevačica oduvek je živela po sopstvenim pravilima i nije mnogo marila za mišljenje okoline. Oduvek je volela strasno, a isto tako se i rastajala sa partnerima, činilo nam se i pomalo naglo. Ipak, nakon dva braka, Nataša je pronašla svoju treću sreću. Sudbonosni susret sa biznismenom Lukom Lazukićem ubrzo je prerastao u strasnu romansu, a potom i brak. Na Natašin rođendan, 25. septembra 2017, izgovorili su sudbonosno da na egzotičnoj Ibici, gde su se prvi put sreli 2011. godine. Neposredno pred venčanje, sadašnji supružnici saznali su da će dobiti bebu.

​Iako bi neki smatrali da je ovo još jedan nepromišljen potez Bekvalčeve, osmeh na njenom licu govori da je napokon pronašla ljubav za kakvom je oduvek tragala, a koju je vest o prinovi još više učvrstila. Nataša je odlučila da strogo poštuje savete lekara i u narednim mesecima strogo će mirovati, bez izlaganja naporima i stresu koji njen posao često iziskuje. Pevačicini fanovi moraće da pričekaju kako bi ponovo uživali u njenim nastupima, ali i na segmente iz njene svakodnevice koje je ranije često objavljivala putem društvenih mreža.

- Trudnoća je zaista neko drugo stanje. Budući da mi je doktor naredio strogo mirovanje, shvatila sam šta znači kad babe kažu: Dokona glava, đavolja rabota. Dugo sam bila u zabludi kako mi nije važno šta ljudi govore i misle o meni, ali shvatila sam da lažem samu sebe.


S obzirom na to da sam uglavnom kod kuće, uhvatila me neka manija spremanja života pa po ceo dan trkeljišem po nekim starim fotografijama, uglavnom s početka moje karijere, od pre 20 godina. Nekoliko njih postavila sam na Instagram u želji da sve što me čini radosnom i ponosnom podelim sa drugim ljudima, jer sreća raste kada se deli, ali i degradira ako je opisuješ. Usledio je niz komplimenata koji su me učinili radosnom i zaista sam ponosna na svoje korene, temelje i stabilne muzičke početke. Svojoj mami neizmerno sam zahvalna na svemu što je za mene učinila i zbog mene se odrekla mnogih stvari. Upravo zbog takvih čvrstih temelja, moj život i karijera doneli su mi upravo ono što sam verovatno i sama priželjkivala – velike uspone i padove, mnogo suza, smeha i radosti. Upravo onoliko koliko su moji temelji bili spremni da izdrže – poručila je Nataša u jednoj od poslednjih objava na društvenim mrežama, pre nego što se povukla u ilegalu kako bi uživala u blagoslovenom stanju.

Art of Blossom - flower artistry & gift shop

Najnoviji, ekskluzivni salon cveća u  centru Beograda.

Odaberite naše  bukete  koji odišu kreativnošću i stilom ili unikatne flower boxes
ili jednostavno, odaberite samo jednu vrstu cveća

i nikad nećete pogrešiti.

 

Vaše želje, porudžbine i pitanja možete poslati na:

mail: flowers@artofblossom.com

telefon: +381 66 1818 88 

adresa: Tadeuša Košćuška 18. Kalemegdan.

 

Dostavu vršimo samo na teritoriji Beograda.

Bekvalčeva se povukla u svoj svet u kome su joj naveća podrška njena porodica i prijatelji, kao i suprug Luka. Svakodnevnu rutinu promeni samo povremeni put u Beč gde lekari na jednoj uglednoj klinici vode njenu trudnoću

Iako su u međuvremenu brojni medijski natpisi pokušali da naruše pevačicinu sreću, ona se od svega toga distancirala. Povukla se u svoj svet u kome su joj naveća podrška njena porodica i prijatelji, kao i suprug Luka. Svakodnevnu rutinu promeni samo povremeni put u Beč, gde na jednoj uglednoj klinici lekari vode njenu trudnoću. Svi članovi porodice Bekvalac pružaju joj veliku podršku i primetna je radost zbog dolaska još jedne devojčice u njihov, kako Nataša često u šali kaže, ženski klan. 

Nataši i Luki ovo će biti prvo zajedničko dete, dok pevačica iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, a Luka iz braka sa dizajnerkom Aleksandrom petogodišnju ćerku Iru.
 C

Nazad na sadržaj

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svoji prijateljima

Br. 1 · 18. decembar 2017

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2017 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page