top of page

Бр. 1 · 25. новембар 2017

Naslovna L

LIFESTYLE - BEAUTY MOZAIK

Piše: Јelena Kovačević

Parfem inspirisan incidentom u Parizu

 

Kim Kardašijan nedavno je predstavila svoj novi parfem Cristal Gardenia i otkrila da je prilikom kreiranja ovog mirisa bila inspirisana nemilim scenama iz Pariza kada je bila opljačkana. Gostujući u emisiji The Late Late Show premijerno je pokazala parfem koji je voditelj morao da isproba prskajući mirisne kapljice po sebi 
- Mislim da ćeš imati problem kada dođeš kući, tvoja žena će te optužiti da je varaš – našalila se Kim, a potom otkrila da je parfema nazvala Cristal Gardenia zbog svog novog interesovanja za lečenje kristalima, što joj je mnogo pomoglo da prevaziđe traume koje je doživela prilikom pljačke u Gradu svetlosti

Prvo kozmetičko rešenje protiv osetljive kože

 

Zbog savremenog stila života, za kožu ne postoje dva ista dana i ona reaguje na česte promene. Njen ekosistem je poremećen i oslabljen, što dovodi do nelagodnih osećaja topline, peckanja, zategnutosti, ali i povremenog crvenila. Ovi dani loše kože ili dani izražene osetljivosti, osećaju se čak i ako nisu vidljivi. 
U cilju borbe protiv dana loše kože, brend Lancome predstavio je prvo kozmetičko rešenje problema hronoosetljivosti i starenje kože – Advanced Genifique Sensitive, sveže aktiviran tretman u trajanju od mesec dana koji umiruje i štiti kožu. Ovaj proizvod kombinuje svu moć legendarnog Advanced Genifique Sensitive seruma, obogaćenog novim ekstraktom fermenta probiotika sa umirujućim svojstvima, lactobacillusom i antioksidantnim kompleksom, koji se sastoji od vitamina E i ferulinske kiseline. Nakon tretmana koža ima prijatnu teksturu, bez onog osećaja nelagodnosti u danima kada je ekstremno osetljiva, pošto joj se povratio normalan izgled – kako žene to i vole.

Tajna mladolikosti


Iako je ovog avgusta proslavila 67. rođendan, pop zvezda Neda Ukraden nema bore da to i dokaže. Tačnije, ima ih, ali znatno manje nego njene vršnjakinje i baš svaku voli. Na svežem izgledu i blistavom tenu zahvalna je najpre genetici, ali i svojim ritualima nege za koje uvek nađe vremena, mada im nikada ne robuje. 
- Ujutru je obavezno umivanje sapunom i vodom, a uveče temeljno čišćenje lica mlekom za skidanje šminke. Za negu tela koristim različita mleka, najčešče na bazi kajsije, maslina, badema… Mom licu najviše prija klasična maska od meda i malo limuna, a tokom leta najbolji losion za telo je maslinovo ulje pomešano sa malo morske vode. To obnovi kožu bolje nego bilo koji tretman – kaže Neda i ističe da su ipak najbolji preparati za negu lepote iskren osmeh, dobar prijatelj, skladna porodica, harmonična atmosfera i sunce koje ona obožava.

Nazad na sadržaj

Lajkujte našu Facebook stranu i saznajte prvi kada izađe novi broj magazina

Klikni na Share dugme i podeli zadovoljstvo čitanja magazina        

sa svoji prijateljima

Br. 1 · 18. decembar 2017

Izdaje:

NovaArt

Kopenhagen, Denmark

email: magazin@52.rs

Copyright © 2017 NovaArt.

Sva prava izdavača zadržana. Reprodukovanje pisanih i ilustrovanih materijala, delimično ili u potpunosti, dozvoljeno je isključivo uz prethodnu pismenu saglasnost izdavača. Redakcija ne odgovara za sadržaj oglasa. 

bottom of page